KUNSTSTOF LADDERS EN TRAPPEN

We zijn steeds meer bewust bezig met veilig werken. De kunststof ladders en trappen van ALGA bieden een hoge bescherming bij werken aan elektrische installaties door isolerende boom profielen uit glasvezelversterkt kunststof. Kunststof ladders en trappen zijn dan ook speciaal ontworpen voor elektrische en chemische industrie. De isolerende eigenschappen (zowel thermisch als elektrisch) maken kunststof ladders en trappen tot een uitstekend gereedschap voor onderhoudsploegen in de elektrische, chemische en voedingsindustrie.  

Een groot gedeelte van de vezels bestaat uit continue lange bundels, die volgens de langsrichting van de stijlen zijn aangebracht. Hiermee wordt een uitstekende stijfheid en sterkte bereikt bij een gering gewicht. De vlakke antislip treden bieden een groot gebruikscomfort. De antislip treden zijn mechanisch bevestigd aan de trapstijlen en geborgd met blindklinknagels, zodat deze trappen een ongeëvenaarde stabiliteit hebben.

De kunststof ladders en trappen  zijn ontworpen volgens de vastgelegde normen in de WARENWET en de  EN131 en worden geleverd met certificaat. Dit certificaat is eenvoudig te downloaden op onze website. Over de veiligheid van het klimmateriaal waarop u gaat werken hoeft u zich daarom geen zorgen te maken.

Voldoet aan de hoogspanningstest voor ladders van isolerend materiaal volgens DIN EN 61478 resp. VDE 0682 paragraaf 6.5 categorie 1/30 KV.
Bedoeld voor werkzaamheden onder spanning (1000 V~, 1500 V=).
Voldoet aan de Warenwet  en de norm EN131

Voor nog meer informatie en mogelijkheden klik op de link : Kunststof ladders en trappen

 

deel: